AMG DRIVE

AMG drive paket 2022

AMG Rallyweek Sweden-Nice

Som en av fyra utvalda AMG förare, får du under 5 dagar köra tre olika AMG bilar. Genom hela Europa till den Franska Rivieran i Nice.

Tillsammans med 50st andra sportbilar, AMGs, Ferraris, Lamborghinis och Porschar. Vi bor på flådiga hotell och möter folkets blickar och jubel efter vägen. Åker yacht och firar livet deluxe.

AMG Rallyweek Nice-Sweden

Den stora sportbils drömmen. En hel vecka för dig som vill leva sportbilslivet fullt ut…….(Ta flyget till Nice)

När du landar, kastas du direkt in i en ny värld. Yachtcharter, Sportbilsgala, sportbilsutställning, 3st olika AMG bilar på Europas roligaste och mest spektakulära vägar, mm.

AMG trackday Mantorp Gotlandring

En unik möjlighet att få köra en AMG på bana. Tillsammans med erfaren race coach, får du under en halv dag lära dig spårval och körteknik och känna 700 vilda hk.

Köp hela kittet och gör det till ett äkta Bucket list event. Med 1 dags yachtcharter direkt från Visby hamn inklusive mat och dryck.

AMG Lifestyle Day dream.

Vem vill inte drömma sig bort och sedan uppleva sin dröm? Hos oss på Trust lifestyle är det just vad vi försöker åstadkomma. Med vårat kontaktnät och vår kompetens, kan vi skapa och uppfylla många olika drömmar.

Tillsammans kan vi skapa ett event som har allt. Beskriv din dröm för våra livsstils konsulter, så ska vi göra vårat yttersta, för att sätta en prislapp på och genomföra just din dröm.

Vi har sportbilar, snöskotrar, fyrhjulingar, buggys, yachts, båtar och vattenskotrar, Kort och gott vi har det mesta med en motor.

Vi säljer inte vanliga resor, vi förverkligar drömmar och delar med oss av en livsstil.