Trust Lifestyle i Di

I samband med lanseringen av Trust Lifestyle “Bucket List evenemang”. Släppte vi, 6st unika platser till AMG-drive Nice, The Riviera rally. 8 platser till Visby Yachtweek, med AMG drive på Gotlandring. Platserna sålde slut på några dagar.

Nu planeras nya Bucket List event, med AMG bilar, Yachtlife och inte minst oslagbara snöskoter upplevelser. Begränsat antal platser. OBS!!! Håll dig uppdaterad om du vill uppleva och leva “the Trust Lifestyle” .

Kontakta oss och berätta om din Bucket List dröm.. Så sätter vi ihop ett förslag…..

Stockholms skärgård

Livet delux, hyr våra Yachts för en dag eller fler. Med kapten och besättning, eller en dagsutflykt med skeppare.

Våra Princess båtar 40-60 fot, tar sällskap från 4-25 personer. Boka in en Trust lifestyle byggd, Seadoo Trixx Turbo med 180hk (en garanterad fartfylld och ljudlig upplevelse). Packa på lite vattenleksaker och hela dagen är gjord.

Vi har charterbåtar i Stockholms skärgård och nere på solkusten. Med de bästa och mest erfarna kaptener och besättning som finns att tillgå. Tryggt och roligt är A och O på sjön.

Första testdagen med nya Seadoo Trixx Turbo, med 140hk, efter injusteringar idag 180hk 0,8bar.

Snöskoter äventyr 2022

Snöskoter event kommer att anordnas under vintern 2022 för utvalda rese och event arrangörer.

ÄR du sugen på att bli en ambassadör för Trust lifestyle? Kontakta oss för lediga datum och upplägg.

Här får du lära dig åka snöskoter, uppleva den genuina livsstilen under ett par dagar. Priser från 6000kr/dygn

(inkl snöskoter Arctic Cat Riot 800, kläder, guide/coach, helpension, boende och bränsle)

Hos oss finns det leder i oändlighet, fjäll och härliga raviner, puderåkning och även skotercrossbana för den som vill prova på.

AMG track and shine

Under våren 2022 kommer vi lägga ut ett fåtal mycket exklusiva upplevelser.

Trust Bucketlist! Åk med ner till rivieran i Nice. Från Göteborg till Nice. under 7 dagar. Du får köra 3st olika AMG bilar, 1dags yachtcharter, hotell, all-inclusive. Max 8st förare delar på 3 bilar. Körs tillsammans med Cannonballrun Sweden och 50st andra supersportbilar. Ett Bucketlist event. Pris från 65000kr. OBS begränsat antal platser.

Trackdays, En unik möjlighet att köra bla, AMG GTR 700, AMG C63S B600 på bana, eller deltaga på ett Cannoball run under vissa tider och sträckor.

Trustlifestyle Endurance. Bli en racingförare under 4-8 timmar. Du köper en plats i ett färdigt team. Allt ingår, bil, bränsle, avgifter, utbildning och försäkring. Bli en del av livsstilen och känn pulsen, värmen och adrenalinet. Pris från: 12000kr/pers

Trustlifestyle mer tid i en sportbil helt enkelt, upplev en fartfylld livstil på djupet, var en del i det innersta och genuina som händer efter huvudeventet. Bara hos Trust Lifestyle.

V6 med dubbel turbo, eller V8 med dubbel turbo, +700hk, det är frågan! Det är två helt olika upplevelser, hos finns båda.

Mera information kommer löpande. Bucketlist, Trackdays och Cannonballrun eventen är begränsade. Först till kvarn gäller.

Som världsstjärnorna, har du möjligheten att köpa dig en plats i en AMG, GTR, GLE 63s, 43s+, CLA 45s, Nissan GTR 700, mfl.
Translate »
TrustLifeStyle