Nice Till Sverige

AMG Rallyweek NiceSweden

Om Eventet

Som uppvärmning på vad som komma skall, slungas du direkt in i sportbils världen, med sportbilsutställning, galamiddag, bubbel, musik, mingel och fest. I sällskap med ett hundratal andra sportbils entusiaster från Cannonball run Sweden.

Dagen/efter “hotellfrukosten” åker vi till hamnen för en heldag ute på rivieran. Du kliver på en yacht fylld av entusiastiska nykomlingar och redan tillfredsställda Trust Lifestyle deltagare. 

Ett perfekt tillfälle att insupa erfarenheter och bygga upp stämningen inför ditt äventyr, AMG Nice-Sweden The homerun.

 

Som en av fyra utvalda sportbilsförare kommer du under 5 dagar att köra tre olika AMG bilar, genom hela Europa.

Från Nice i Frankrike, genom Monaco, Italien, Schweiz, Tyskland, Danmark.

Ett äventyr med 250 mil av den bästa AMG och sportbils upplevelse du kan köpa för pengar. Du kommer uppleva kustvägar, bergsvägar, magiska småvägar och få chansen att sträcka ut på Autobahn.

Vi bor på allt från små pittoreska landsbygdshotell, till lyxiga stadshotell. Vi äter allt från Mcdonalds till lokal Michelin mat.

Du kommer att få köra 3st helt olika “trimmadeAMG bilar, så mycket att du kommer längta hem till soffan och vardagen igen. 

Ett Trust Lifestyle event där du som deltagare tas med in i pudelns kärna, en upplevelse unik nog att bära sigillet, “Bucket List by Trust Lifestyle”

Våra Bilar

AMG GT R B700, AMG C63SE B600 coupe, AMG GLE 63S B700 coupe,

Detta ingår

Hotell med del i dubbelrum, frukost, galamiddag, bensin, försäkring, färjor, tullavgifter, 1 dags yacht charter eller besök i Monaco inkl mat och dryck..

Reseschema

2023 datum kommer.

Dag 1. Flyg till Nice (Flyg bokas och betalas själv). Du hämtas upp av våra AMG bilar och körs till hotellet för inkvartering. På kvällen rullas den röda mattan ut för The Cannonball Run Sweden 2023 års galafest och sportbilsutställning i Nice.

Dag 2. Riviera tour. Privat yacht charter med Yachthotels Europe och Trust Lifestyle. (inkl party, bubbel, mat, tillsammans med tidigare deltagare).

Dag 3. Warmup day. Kör vi från Nice via kustvägen genom Monaco till Italien Turin.

Dag 4. Practice day. Kör vi från Turin över Alperna genom Geneve till Dijon i Frankrike.

Dag 5. Qualifying day. Körs från Dijon via Mosel och Moseldalen till Koblenz.

Dag 6. Race day. Från Koblenz på Autobahn till Hamburg.

Dag 7. Checker flag day. Den sista stinten från Hamburg till Malmö eller Växjö.

VID INTRESSE HÖR AV ER TILL 0790 47 85 56

Translate »
TrustLifeStyle