Events

AMG drive

Med detta event, kommer krav och skyldigheter. Men, det förstår väl alla. Ett, du måste ha ett körkort. Sen löser vi resten tillsammans. Våra AMG bilar är inga leksaker, det är trimmade och dyra supersport bilar, alla med olika egenskaper. Detta körs på bana eller ihop med chaufför på allmänna vägar.

Bucketlist event (2023 datum kommer.)

Snöskoter

Här möts de bästa av två världar. Med våra brutala Arctic Cat 800cc maskiner, finns det inget mer än ditt mod som kan stoppa dig. Nu tar vi steget fullt ut i freeridingens Mekka. Ett äventyr som du kommer bära med dig länge, som ett av de bästa minnen i livet. Hos oss ingår allt och lite till, maskiner, mat, boende, underhållning och transporter med AMG så klart.

Yacht & Seadoo

Ett äventyr för livsnjutaren, för den som vill göra något som verkligen berör. En dag för dig som vill leva livet delux. Uppleva Stockholms skärgård, Spanska solkusten på bästa sätt, bada i en egen vik, grilla på en ensam klippa, spruta bubbel, eller besöka någon av skärgårdens/medelhavets fantastiska restauranger. Leka runt med våra Turbomatade Seadoo Trixx. Perfekt för en familj eller ett kompisgäng.

Skotervillan

Den optimala stugan för er som gillar snöskotrar, motorer och äventyr. Här finns fordon av alla dess slag. Skoterleden utanför dörren, guide under vistelsen, 25 min från Vemdalsskalet, närhet till restauranger, fiske och affärer. Perfekt för ett företag eller ett kompisgäng.

Pris från 5000kr/dygn inkl 1st Skoter, Buggy, AMG transfer, guide, bäddset. Inkl halvpension, plus bränsle.

Translate »
TrustLifeStyle