Bilar

Team EngBull racing

Mercedes-Benz AMG GLE 63S 4MATIC

Den ser ut som en vanlig familje-SUV. När du sätter sig bakom ratten, då sitter du i en sportbil utan jämförelse. AMG V8 på 5.5 liter och dubbelturbo, levererar den 585 original hästar. Det långt ifrån familjebilen du kör till vardags. Trots sin vikt på över 2 ton så accelererar värre och har högre topphastighet än många “vanliga” sportbilar.

Mercedes-Benz AMG GTR 2019

Precis som resten av AMG GT serien är denna utrustad med en 4 liters V8 och dubbelturbo. 7 växlad dubbelkopplingslåda “semi automatiskt”. Med 585 original hästar, ett special designat chassi med aerodynamik taget från flygindustrin. För att vara den snabbaste serietillverkade bilen på banan, den skönaste på vägen.

Mercedes-Benz AMG C63se DTM edition 1

Med en 4.0 liters V8 Biturbo, som levererar 510hk original garanteras en spektakulär körupplevelse. Med hjälp av det sofistikerade AMG RIDE CONTROL suspension elektroniskt kontrollerade stötdämpare. Självklart med vår egen optimering av bilen, blir det en upplevelse du sent kommer att glömma.

Mercedes-Benz AMG C43+ T 4MATIC

Ulven, med en 3.0 liters V6 motor, låter det så nära en modern Formula 1 bil du kan komma. Tack vare sina 390 original hästar, fyrhjulsdrift, 9 växlad semi-automatisk växellåda. Trust Lifestyle uppdatering av motor och chasssi, levererar den idag över 490 hk, En häpnade familjekombi. !

Mercedes-Benz AMG A45se

Den lilla? fyrhjulsdrivna AMG A45. Helt galen trots sin 4-cylindriga motor, med 381 hk original. Fabriksutrustad med AMG Aeropaket, Race-mode via en knapptryckning. Nu, optimerad och justerad till 440 hk, med banracing däck, Brembo racing bromsar, rattpaddlar och elektriska skalstolar. Är det ett monster på racingbanan.

Audi TTR DTM edition

En fyrhjulsdriven banracing anpassad, Audi TTR med en 2 liters turbomotor optimerad till ca 270hk . Manuell sexväxlad växellåda, racing stolar med 6-punkts bälten och säkerhetsbur. Det redan styva chassiet är lättat med 400kg. Med KW justerbara stötdämpare och racing slicks. Ligger denna som ett strykjärn på banan. En mycket rolig och förlåtande bil på banan.

Translate »
TrustLifeStyle